Tramstraat 55 | Dongen | bel de kapper in dongen voor een afspraak 0162 - 316807 |  Facebook   twitter   instagram

×
 x 

Producten
Shopping cartProducten

Serioxyl

FOTO 1

l'Oréal Professionel heeft na jaren van onderzoek een productlijn op de markt gebracht speciaal voor dunner wordend haar.
Het wordt dé revolutie voor dunner wordend haar genoemd. Oftewel Serioxyl.

Dunner wordend haar

Dit is een verschijnsel waar veel mensen mee te maken krijgen. 

  • 50% van alle mannen komt dit "probleem" ooit tegen
  • 30% van alle mannen vanaf 30 jaar ondervind hiervan last
  • 45% van alle vrouwen heeft minder dichtheid van het haar

Je herkent het vast wel. Je haar voelt dunner aan dan vroeger, je hebt minder haar langs je contourlijn, je vindt elke dag meer haren in je borstel of je hebt minder volume bij de aanzet van het haar. Dit zijn allemaal symptomen van dunner wordend haar.

Haargroeicyclus

De haargroei verloopt in fases. Eerst is er de anagene fase, dat is de groeifase. Deze fase gaat over in de categene fase ofwel de overgangsfase. Daarop volgt de telegone fase, dat is de rustfase alvorens de haar uitvalt. De slaapfase die daarna aan de beurt is zorgt ervoor dat de cel - en dus de haar - inactief wordt. Dat kan 3 maanden tot 10 jaar duren. Door de slaapfase te verkorten zorg je ervoor dat de haren sneller opnieuw gaan groeien waardoor je tot 1700 haren in 3 maanden tijd erbij kunt krijgen. Het verkorten van de slaapfase gebeurt door het ingrediënt Stemoxydine in de Serioxyl productlijn.

FOTO 3 tekst

Hoe krijg ik meer haar?

Het begint met een behandeling in de salon. Er wordt een peeling op de hoofdhuid aangebracht welke ingemasseerd wordt met de speciaal daarvoor ontwikkelde micro dermabrasie tool. Hierdoor wordt de hoofdhuid diep gereinigd en de microcirculatie gestimuleerd voor de groei van gezond haar. Voor thuis gebruik je de Shampoo en Conditioner van Serioxyl. Er is een versie voor natuurhaar en een versie voor gekleurd haar. Het geheim zit 'm in de serums. Denser Hair en Thicker Hair. Er moet dus gekozen worden en er zijn 3 verschillende opties.

  • Je wil meer haar (gebruik het Denser Hair serum) 
  • Je wil dikker haar (gebruik het Thicker Hair serum)
  • Je wil meer en dikker haar (gebruik zowel het Denser Hair serum als het Thicker Hair serum)

 Serioxyl Denser hairSerioxyl Thicker Hair

Het Denser Hair serum moet je elke avond aanbrengen door middel van een pipetje. Het Thicker Hair serum breng je aan nadat je je haar hebt gewassen met de Serioxyl Shampoo en Conditioner. In de kit met Shampoo en Conditioner vind je ook nog een mousse. Deze mousse zorgt voor voller haar en volume. Deze kan zelfs ook buiten het Serioxyl programma om gebruikt worden voor dikker aanvoelend haar. Deze is daarom ook los verkrijgbaar.

Wil je na het lezen van deze informatie nog meer weten? Of wil je gelijk beginnen met Serioxyl? Bel de kapsalon op 0162-316807 of stuur een mail. Ook tijdens je bezoek aan de salon kun je onze medewerkers om meer informatie vragen.