Tramstraat 55 | Dongen | bel de kapper in dongen voor een afspraak 0162 - 316807 |  Facebook   twitter   instagram

×
 x 

Producten
Shopping cartProducten

Openingstijden Kapsalon

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08.30 - 18.00
Woensdag: 08.30 - 18.00
Donderdag: 08.30 - 18.00
Vrijdag: 08.30 - 20.00
Zaterdag: 08.00 - 16.00

Maak zelf online een afspraak bij de kapper

► Klik hier om direct een afspraak te maken!

 

Voor de eerste keer online een afspraak maken? Zo werkt het:

Online afspraak maken bij de kapper in Dongen

► Klik hier om direct een afspraak te maken!

 

Meer informatie over online afspraken maken

Als extra service bieden wij u de mogelijkheid om uw afspraak online te plannen. U kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen per week, wanneer het u uitkomt een afspraak plannen. Hiervoor dient u zich eenmalig (gratis) te registreren.

De behandelingen zijn genummerd, zodat u snel en makkelijk uw behandeling kunt kiezen. Indien u twijfelt over de te kiezen behandeling kunt u contact met ons opnemen. Het wijzigen of annuleren van een afspraak behoort ook tot de mogelijkheden.

De eindtijd van een aantal behandelingen wijkt op de bevestigingsmail af van de daadwerkelijke eindtijd. Dit heeft te maken met de inwerktijd en de benodigde tijd om uw behandeling af te ronden. Deze opmerking (met bijbehorende behandelnummers) vindt u terug op de bevestigingsmail.

Er zijn een aantal behandelingen die niet online gepland kunnen worden. Dit zijn o.a. baard knippen, pony knippen, het plaatsen en/of verwijderen van extensions en bruidskapsels. Hiervoor kunt u het beste een telefonische afspraak maken.

Heeft u een Unlimited Colour abonnement of Clipper VIP abonnement afgesloten? Deze afspraken kunnen (vooralsnog) niet online gepland worden. Voor beide abonnementen kunt u wel een mail sturen naar  met uw voorkeur voor dag en tijd. U ontvangt dan per mail een bevestiging.